More in Olympic Trap & Double Trap
Jun 19, 5 years ago

Τρίαθλο στο σχιστό, αποτελέσματα (Δελτίο τύπου)

Τρίαθλο στο σχιστό, αποτελέσματα (Δελτίο τύπου)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο φιλικός αγώνας τρίαθλου 75 πίατων στο σκοπευτήριο του Σχιστού. Παρά την ιδιαίτερα ανεβασμένη θερμοκρασία, 24 φίλοι πήραν μέρος στον αγώνα και το διασκέδασαν απόλυτα. Νικητής του αγώνα με σκορ 66/75 ο κος Παππάς. Στη δεύτερη θέση ο κος Κατσιώτης μετά απο αγώνα μπαράζ με τον κο Κοντογιάννη, καθώς ισοβάθμισαν με σκόρ 63/75.
Χορηγός του αγώνα μας το εργαστήριο κοσμημάτων και ρολογιών του κου. Καραμολέγκου τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη του όλα αυτά τα χρόνια.Τα δώρα που προσέφερε δόθηκαν :
Ενα ρολόι στο πρώτο νικητή του αγώνα Κο. Παππά. Μια αλυσίδα χειρός για το απόλυτο 25/25 το οποίο πέτυχε ο κος. Γκίνης στο Sporting. Τρία ακόμα ρολόγια, τα οποία μετά απο κλήρωση ανάμεσα στους συμμετέχοντες του αγώνα ,κέρδισαν οι κοι. Καραγιάννης, Μαστραντώνης και Αναγνωστόπουλος.(Δελτίο Τύπου)
Αναλυτικά τα αποτελέσματα παρακάτω.
TELIKO

Jun 10, 5 years ago

Τρίαθλο 75 δίσκων Σκοπευτήριο Σχιστού (Δελτίο Τύπου)

Τρίαθλο 75 δίσκων Σκοπευτήριο Σχιστού (Δελτίο Τύπου)

Τρίαθλο 75 πιάτων (25 πιάτα Compak Sporting, 25 πιάτα Skeet, 25 πιάτα Trap) διοργανώνει το σκοπευτήριο 1ου Κυνηγετικού συλόγου στο Σχιστό Κερατσινίου. Ο αγώνας θα είναι μικτός που σημαίνει μία εννιαία κατηγορία. Στον πρώτο νικητή θα προσφερθεί δώρο από Σπόνσορα καθώς και σε όποιον ολοκληρώσει μια οποιαδήποτε πούλα με το απόλυτο 25. Σε περίπτωση ισοβαθμίας θα προχωρήσουν σε Shoot-off.
Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε μεγάλη προσέλευση και καλή επιτυχία!

May 28, 5 years ago

Αναλυτικά αποτελέσματα Μάχη της Κρήτης (125 δίσκοι)

384671_459120394169803_645971111_n

579313_459120467503129_474241029_n

Nov 26, 5 years ago

Κανονισμοί ISSF 2013 – 2016 Διευκρινιστική

Κανονισμοί ISSF 2013 – 2016 Διευκρινιστική

Διευκρινήσεις πάνω στους εξεγγελθέντες νέους κανονισμούς της ISSF για τα αθλήματα του πήλινου στόχου.

Δύο τουλάχιστον χρόνια εργασιών πάνω στα θέματα των κανονισμών από φορείς της ISSF, το διοικητικό συμβούλιο ενέκρινε ομόφωνα τους νέους κανόνες που η issf.gr πρώτη δημοσίευσε στο ελληνικό ιστολόγιο. Επιπροσθέτως κρίνουμε πως είναι καλό να διελευκανθούν ζητήματα που προβληματίζουν τους σκοπευτές στα σκοπευτήρια προσθέτωντας τις παρακάτω επιγραμματικές διευκρινίσεις.(Πηγή ISSF 23/11/12).

  • Οι φιναλίστ θα ξεκινούν από το μηδέν, και οι τελικοί θα καταλήγουν σε μονομαχία για την εκχώρηση του χρυσού μεταλλίου ώστε να γίνουν όσο το δυνατόν πιο κατανοητοί από τους θεατές.
  • Οι τελικοί θα απαρτίζονται από νοκ αουτ αγώνες που θα επιφέρουν απαλοιφές σκοπευτών μέχρι το ντουέτο των σκοπευτών που θα κρίνει το χρυσό και αργυρό μετάλλιο, αλλαγή που γίνεται με σκοπό να προσελκύσουν τα αθλήματα περισσότερο κόσμο παγκοσμίως και να γίνουν πιο κατανοητά με τον απλούστερο τρόπο από θεατές και φίλους.

Αναλυτικά οι κανονισμοί στο σχετικό άρθρο που προηγήθηκε κατόπιν της ανακοίνωσης της ISSF την .

Οι νέοι κανονισμοί ακόμα επιφέρουν μικρότερες αλλαγές αύξησης του βαθμού δυσκολίας που αφορά τα αθλήματα του Σκητ (Skeet) και του Διπλού Τραπ (Double Trap). Αναλυτικά οι σκοπευτές θα πρέπει να προετοιμαστούν για ραβέρσες από ντουμπλέδες στους σταθμούς 3 και 5 στο Σκητ. Ακόμα το βεληνεκές των πιάτων αυξάνεται από τα 66(+/-1)μέτρα στα 68(+/-1)μέτρα και οι ντουμπλέδες του σταθμού 4 θα βάλλονται μετά τον σταθμό 7 και πριν τον 8 μεταφέροντας έτσι τα “δυσκολότερα” πιάτα προς το τέλος των αναμετρήσεων. Για το διπλό Τραπ τώρα, οι αγώνες κατάταξης (qualification) αλλάζουν από τρεις 50άδες(ζεύγη των 25) σε πέντε 30άρες(ζεύγη των 15). Ακόμη δυσκολεύουν τα τυχαία σχήματα που χρησιμοποιούνται για να καθορίσουν τους συνδιασμούς που βάλλονται.(Α, B, και C)

Nov 14, 5 years ago

Επίσημη παρουσίαση σχολής BHSC

Επίσημη παρουσίαση σχολής BHSC

Σήμερα στο Περιστέρι στο κάταστημα Big Hunter έγινε συνέντευξη τύπου και ανακοινώθηκε και επισήμως η δημιουργία σκοπευτικής σχολής από την Big Hunter και κορυφαίους Έλληνες σκοπευτές όπως ο Ευθύμης Μίτας. Η σημερινή ανακοίνωση όμως είχε και δέυτερη ενημέρωση που αφορά την έναρξη συνεργασίας του Ε. Μίτα με την Herbal Life για την προώθηση των προιόντων της. Αξίζει να σημειωθεί ότι με την ίδια εταιρία έχει συνεργαστεί και ο Λιονέλ Μέσσι. Το καλό με τις συνεντεύξεις αυτού του τύπου είναι ότι συγκεντρώθηκαν φίλοι, σκοπευτές και μαθητευόμενοι, δημιουργώντας ένα θερμό πηγαδάκι δίνοντας σε όλους την ευκαρία να ανταλάξουν απόψεις και φυσικά να ακούσουν από τα χείλη βετεράνων (όπως ο τεράστιος Π. Κορνούτος) σπάνιες αφηγήσεις καθώς και εντυπώσεις παγκοσμίου επιπέδου από τον ίδιο τον Mr Perfect, Μίτα Μάκη.

Nov 2, 5 years ago

Τα μεγάλα ονόματα συναντιούνται..

Τα μεγάλα ονόματα συναντιούνται..

H issf.gr πιστή στο ραντεβού της με την ενημέρωση σας* παρευρέθη σήμερα στην ανεπίσημη συνάντηση-ανακοίνωση έναρξης λειτουργίας της Σχολής Αγωνιστικής και Κυνηγετικής Σκοποβολής “Big Hunter”. Στον χώρο του ομώνυμου καταστήματος του κ. Πλαστουργού Ανδρέα και Υιού παρευρέθη ο κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ στο Skeet, Ευθύμης Μίτας καθώς και ο πασίγνωστος πρωταθλητής του Trap, Κατσιώλης Γιώργος. Σε ενθουσιώδες κλίμα ενημερωθήκαμε ότι υπό την σκέπη του Big Hunter, πασίγνωστα ονόματα του χώρου της σκοποβολής όπως ο “Παγκόσμιος” Ε. Μίτας, ο “Ολύμπιος” Νίκος Μαυρομμάτης και ο “τεράστιος” Γ. Κατσιώλης θα διδάσκουν και θα μοιράζονται την γνώση και εμπειρία τους. Παράλληλα με την ενημέρωση μας, επισκέπτες, σκοπευτές και κυνηγοί είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους πρωταθλητές από κοντά, να φωτογραφηθούν και να μοιραστούν εντυπώσεις εκτός πιθανότατα από τον γράφοντα που από την λάμψη των αθλητών έμεινε έκθαμβος έξω από τα φώτα της δημοσιότητας.

Φωτό Ο αγαπητός Ε. Μίτας με το όπλο που θα “ρίχνει” φέτος, μας υποσχέθηκε ότι σύντομα θα έχουμε και την πρώτη επίσημη αποκλειστική συνέντευξη του.

Φωτό Ο συμπαθέστατος Γ. Κατσιώλης


Φωτό Ε. Μίτας, Α. Πλαστουργός & υιός

* Η issf.gr θα συνεχίσει να είναι παρούσα σε όλες τις προσκλήσεις που της γίνονται με μοναδικό στόχο την πλήρη ενημέρωση σας και το γενικότερο καλό των αθλημάτων της σκοποβολής. Αποποιούμαστε οιασδήποτε εξάρτησης και είμαστε στην διάθεση όλων στα γνωστά στοιχεία επικοινωνίας.

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better